1. Klik på knappen "Behandlingsaktiviteter".

2. Dette vil åbne for siden for behandlingsaktiviteter, hvor du kan se alle behandlingsaktiviteter der på nuværende tidspunkt er forbundet til jeres virksomhed. Her kan du samtidig se andre informationer som f.eks. hvem der står som ansvarlig for behandlingsaktiviteterne, afdelinger mm. For at oprette en ny behandlingsaktivitet skal du trykke på "Opret behandlingsaktivitet".

3. Derved popper der et vindue frem hvori du kan skrive navnet på behandlingsaktiviteten og afslutte ved at trykke "Ny behandlingsaktivitet".

4. Når behandlingsaktiviteten er oprettet skal du besvare de GDPR-relaterede spørgsmål i spørgerammen.

5. Du kan tildele ansvaret for at udfylde informationen til enhver bruger der er oprettet i jeres Wired Relations konto.

6. Hvis du ønsker at vente med at udfylde informationen kan du altid få adgang ved at klikke ind på siden for behandlingsaktiviteter.

Så er der bare tilbage at udfylde den nødvendige information til behandlingsaktiviteterne.