1. Klik på knappen "Leverandører".

2.  Dette vil åbne for siden for leverandører, hvor du kan se alle leverandører der på nuværende tidspunkt er forbundet til jeres virksomhed. Her kan du samtidig se andre informationer som f.eks. hvem der står som ansvarlig for  leverandørerne, om de er data processors mm. For at oprette en ny leverandør skal du trykke på "Opret leverandør".

3. Derved popper der et vindue frem, hvor du kan taste leverandørens navn og gemme ændringerne. Hvis du ønsker at oprette flere leverandører i streg, kan du i stedet trykke på "Gem og opret ny".

4. Når leverandøren er blevet oprettet skal du ind og udfylde al relevant information relateret til GDPR.

5. Du kan tildele ansvaret for at udfylde denne information til en hvilken som helst af de tilhørende brugere. Hvis du endnu ikke har oprettet andre brugere se da artiklen "Hvordan du håndterer brugere i jeres Wired Relations konto".

6. Hvis du ønsker at vente med at udfylde denne information kan du altid få adgang ved at gå ind i siden for leverandørerne.

Så mangler du bare at udfylde leverandørernes information.