1. Klik på knappen "Systemer".

2. Dette vil åbne for siden for systemer, hvor du kan se alle systemer der på nuværende tidspunkt er forbundet til jeres virksomhed. Her kan du samtidig se andre informationer som f.eks. hvem der står som ansvarlig for systemet, leverandører mm. For at oprette et nyt system skal du trykke på "Opret system".

3. Når du opretter et nyt system i Wired Relations har du to muligheder:
a. Hvis systemet allerede eksisterer i masterdatabasen vil Wired Relations foreslå dig systemet mens du er i gang med at taste.
b. Hvis systemet ikke eksisterer i masterdatabasen har du mulighed for selv at tilføje det og afslutte ved at trykke gem.

4. Når det tilføjede system er gemt vil det poppe et lille vidue op i højre hjørne af skærmen, som fortæller dig at systemet er oprettet.

Nu mangler du bare at udfylde informationerne om systemet.