NOTE: For at tilføje nye brugere skal du selv være en administrator.

1. For at oprette en bruger skal du først trykke på tandhjuls-ikonet ⚙️ i øverste højre hjørne, som det er vist nedenfor.

2. Klik på "Brugere".

3.  På siden for brugere kan du se alle nuværende brugere forbundet til virksomheden. Det er også her du kan oprette nye brugere.

4. Ved at trykke på "Ny bruger" kommer der et pop-op-vindue frem, hvori du kan udfylde al relevant information om brugeren. Hvis du ønsker at oprette flere brugere i streg kan du afslutte ved at trykke på "Gem & opret ny" for at gemme og få et nyt pop-op-vindue frem.

Ved oprettelsen udfylder du:
A) Brugerens navn
B) Brugerens email-adresse
C) Brugerens adgangsniveau: Her tildeler du brugeren det rette adgangsniveaue. Brugernes adgangsniveau skal gerne afspejle deres rolle i virksomheden.

Administrator: Har adgang til 1) login, 2) til at oprette, opdatere og slette systemer, leverandører, behandlingsaktiviteter, kontroller, databeskyttelse og rapporter og 3) til virksomhedsinformation, indstillinger, integrationer og brugeradministration.

Super user: Har adgang til 1) login, 2) til at oprette, opdatere og slette systemer, leverandører, behandlingsaktiviteter, kontroller, databeskyttelse og rapporter og 3) kan blive tildelt rollen som ansvarlig for systemer mm.

Standard: Har adgang til 1) login, 2) til at oprette og opdatere systemer, leverandører, behandlingsaktiviteter og rapporter og 3) kan blive tildelt rollen som ansvarlig for systemer mm.

Begrænset adgang: Har adgang til at logge ind, kan vælges som ansvarlig person, samt har adgang (oprette og opdatere) til systemer, leverandører, behandlingsaktiviteter og opgaver, hvor brugeren er tilknyttet som ansvarlig person.

Ingen adgang: Har ingen adgang til login, men kan blive tildelt rollen son ansvarlig for systemer mm.

5. Når brugeren er oprettet vil vedkommende modtage en email med link til hjemmesiden og guide til at logge in for første gang.

6. Som administrator har du altid adgang til alle profiler forbundet til virksomheden og mulighed for at ændre informationen i disse når nødvendigt.