1. Gå ind på hjemmesiden: Wired Relations.
  2. Vælg hvilket sprog du ønsker (dansk/engelsk). Det sprog du vælger vil fremadrettet være det som al kommunikation i din Wired Relations konto vil være på.
  3. Tryk på KOM I GANG.

4. Udfyld herefter de følgende informationer:

• Tag ejerskab over din side: Vælg navnet for din systemside. Den kan med fordel referere til den virksomhed du arbejder i.
  • Fulde navn: Udfyld navnet på den person i virksomheden, der skal fungere som administrator for systemet.
  • Email: Udfyld system-administratorens mail-adresse.
  • Telefonnummer: Udfyld system-administratorens telefonnummer.
  • Adgangskode: Vælg en adgangskode, der minimum indeholder seks tegn.

5. Sørg for at læse og acceptere vores abonnementsbetingelser. Når dette er gjort er du klar til at oprette jeres system.

6.  Efter at have oprettet systemet vil du blive omstillet til en velkomstside, som bekræfter at jeres side er blevet oprettet.

7. Herudover bør du samtidig have modtaget en velkomst-mail, der indeholder al basis-informationer om jeres side.

8. Du er nu klar til at logge ind med din egen mail-adresse og password.

9. Første gang en ny bruger logger på, vil de blive modtaget af vores start-guide.

10. Du kan altid vælge at gennemføre start-guiden når det passer dig. Du kan se hvor mange trin du mangler at udføre for at gennemføre start-guiden ved at se på det grønne tal i øverste venstre hjørne som vist nedenfor.

Tillykke! Du har nu lavet jeres egen side på Wired relations! Næste skridt er at oprette dit første system.