Cookie- og privatlivspolitik

Dokument version 1.0

Udarbejdet af: [NAVN]                  Godkendt af: [NAVN]

Godkendt: [DATO]                         Revideres senest: [DATO]

Målgruppe: Denne politik forventes kendt og anvendt af alle medarbejdere i [VIRKSOMHEDSNAVN].

Formål: Formålet med denne politik er at vise besøgende på vores hjemmeside, hvilke cookies vi anvender og hvilke oplysninger vi indsamler om besøgende på hjemmesiden.

1. Introduktion

Denne privatlivspolitik handler om, hvordan vi indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside. Vi indhenter og behandler kun persondata i det omfang det er nødvendigt for os og relevant for din aktivitet hos os.

Vi behandler de oplysninger, du giver os eller som vi indsamler, i overensstemmelse med gældende regler. [VIRKSOMHEDSNAVN] er dataansvarlig og vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.

I denne politik beskrives vores behandling af dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside. Information om vores behandling af dine personoplysninger, hvis du er kunde hos os, findes [INDSÆT LINK TIL PRIVATLIVSPOLITIK].

2. Oplysninger vi indsamler og behandler

I forbindelse med din aktivitet på vores hjemmeside, herunder køb af vores produkter, har vi brug for at indsamle visse personoplysninger bl.a. for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Personoplysninger er enhver form for information, der kan henføres til bestemte personer, dvs. information, der kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

3. Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

4. Om Cookies

Vores hjemmeside anvender cookies.

Såfremt disse cookies ikke er strengt nødvendige for anvendelsen af vores hjemmeside og services, vil vi anmode om dit samtykke på dit første besøg på vores hjemmeside.

Cookies er en tekstfil, som gemmes af din browser på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies er passive filer og kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.

Nogle cookies gemmes på din computer, efter du har forladt siden, imens andre slettes efter en periode; typisk efter 1-24 måneder. Visse cookies slettes ikke på grund af deres funktion, f.eks. cookies, der gemmer fravalgsindstillinger. Du kan slette specifikke cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt, gennem din browsers indstillingspanel.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

• [COOKIE 1 – BESKRIVELSE AF TYPE OG HVAD DEN GØR/KAN]
  • [COOKIE 1 – BESKRIVELSE AF TYPE OG HVAD DEN GØR/KAN]
  • [COOKIE 1 – BESKRIVELSE AF TYPE OG HVAD DEN GØR/KAN]

5. Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

6. Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

7. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [MAILADRESSE]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

8. Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

[FIRMA eller personnavn]

[ADRESSE]

[POSTNR og BY]

Telefon: [xx xx xx xx]

Email: [xxxxx@xxxxxx.dk]

Wired Relations ansvarsfraskrivelse:

Indholdet i denne dokumentpakke udgør ikke juridisk rådgivning fra Wired Relations.

Wired Relations fraskriver sig ethvert ansvar for anvendelse af dokumenterne, og kan hverken gøres ansvarlige for fejl og mangler i indholdet eller for senere regelændringer, der måtte få betydning for indholdet og behov for opdatering deraf.

Tilegnelse og anvendelse af dokumenterne sker således på eget ansvar. Dokumenterne er udarbejdet for i videst muligt omfang at kunne anvendes bredt af alle vores kunder. Det betyder imidlertid, at der ofte kan være behov for tilpasninger eller ændringer i forhold til den enkelte virksomheds særlige forhold og databehandling.

Såfremt I har tvivl omkring redigering eller brug af dokumenterne, anbefales I til at søge individuel rådgivning.