E-conomic (https://www.e-conomic.dk/) er et cloudbaseret it-system, og skal derfor oprettes under Systemer i Wired Relations.
Virksomheden bag e-conomic er Visma e-conomic a/s, og skal oprettes under Leverandører i Wired Relations, da Visma e-conomic a/s er databehandler til din virksomhed. Du er dataansvarlig i denne relation.

E-conomics standard databehandleraftale kan findes her: https://www.e-conomic.dk/dpa, og når du opretter Visma e-conomic a/s som Leverandør i Wired Relations, kan du enten vedhæfte (se nedenfor) den databehandleraftale, du har indgået med Visma e-conomic a/s, eller du kan angive URL/Link (se nedenfor) til databehandleraftalen.

Det samme kan du gøre for alle dine leverandører, så du har alt samlet ét sted.