“Bruger” er betegnelsen for en person, der kan vælges som ansvarlig for et system eller en behandlingsaktivitet.

Sådan opretter du brugere i Wired Relations:

• Du kan oprette nye under Admin > Brugere.
  • Du kan oprette nye brugere direkte i feltet, hvor du vælger en ansvarlig person, når du opretter et nyt system.

Sådan opretter du brugere med login til Wired Relations:Hvis du ønsker at oprette flere brugere med login til Wired Relations, så skriv til os på chatten til højre - så hjælper vi dig.